الأربعاء, 02 أيار 2018 00:00

مشاركون في دورة نظام اعتمادية المختبرات ينهون الاختبار بمركز التعليم المستمر

أنهى مشاركون في دورة تدريبية عن نظام اعتمادية المختبرات iso 17025 – 2005  اختبارهم في مركز التعليم المستمر - الجامعة التكنولوجية إذ بلغ عددهم (53) مشارك من الأقسام الهندسية والعلمية في الجامعة بحضور مساعد رئيس الجامعة للشؤون العلمية الأستاذ الدكتور علاء عبد الحسن عطية ومدير المركز الأستاذ المساعد الدكتور فرهاد محمد عثمان .

بين محاضر الدورة الدكتور عبد الخالق فوزي : إن الهدف من الدورة تدريب المشاركين على تطبيق متطلبات المواصفة والطرائق الإجرائية لتأهيل المختبرات .

وتضمن منهاج الدورة مقدمة وشرح مفهوم نظام إدارة المختبرات على وفق المواصفة iso 17025 – 2005   ، وشرح بنود المتطلبات الإدارية والفنية لتقييم وتأهيل المختبرات ، فضلا عن تطبيق الطرائق الإجرائية لتأهيل المختبرات، زيادة على ذلك نشاط عملي وتمرينات متنوعة في أثناء الدورة .

وفي ختام الاختبار قدم مدير المركز درعا لمساعد رئيس الجامعة للشؤون العلمية تثميناً لمساهمته في تقديم الدعم لافتتاح الدورة خدمة لمؤسسات الجامعة .

Read 935 times Last modified on الأربعاء, 02 أيار 2018 06:54

266 comments

• Comment Link Delinda Prusak الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:02 posted by Delinda Prusak

Wow! At last I got a web site from where I be capable of truly get helpful data regarding my study and knowledge.

• Comment Link Cyrus Rumfelt الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:02 posted by Cyrus Rumfelt

Now I am going away to do my breakfast, later than having my breakfast coming over again to read additional news.

• Comment Link Telma Larson الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:01 posted by Telma Larson

Thanks for sharing such a good idea, post is good, thats why i have read it fully

• Comment Link Maricela Boldery الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:01 posted by Maricela Boldery

At this time it seems like Wordpress is the best blogging platform out there right now. (from what I've read) Is that what you're using on your blog?

• Comment Link Magen Alrais الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:01 posted by Magen Alrais

Your style is really unique in comparison to other people I've read stuff from. Thanks for posting when you've got the opportunity, Guess I will just bookmark this blog.

• Comment Link Paz Lenske الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:01 posted by Paz Lenske

I must thank you for the efforts you've put in writing this blog. I really hope to see the same high-grade content from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal site now ;)

• Comment Link Almeta Chiappetta الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:01 posted by Almeta Chiappetta

My spouse and I stumbled over here coming from a different web page and thought I might check things out. I like what I see so i am just following you. Look forward to looking into your web page again.

• Comment Link Jayne Folson الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:01 posted by Jayne Folson

Hey There. I discovered your weblog the use of msn. That is an extremely smartly written article. I'll be sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful info. Thanks for the post. I will certainly return.

• Comment Link Errol Brettschneide الأربعاء, 22 آب/أغسطس 2018 00:01 posted by Errol Brettschneide

Now I am ready to do my breakfast, when having my breakfast coming over again to read further news.

• Comment Link Juan Serb الثلاثاء, 21 آب/أغسطس 2018 23:52 posted by Juan Serb

Asking questions are genuinely nice thing if you are not understanding something completely, however this article presents nice understanding yet.

ترك تعليق

ملاحظات شكل تعليق